Сьогодні ми приготуємо один з найвідоміших соусів у світі - бешамель! Рецепт його буде відрізнятися від класичного, тому, що ми будемо використовувати сухе молоко Regilait.
Як ми вже говорили раніше, сухе молоко крім корисних властивостей володіє ще однією корисною в кулінарії якістю. Воно вбирає вологу, завдяки чому ми позбавляємо себе від стомлюючого випарювання (в нашому випадку соусу бешамель). А ось, наприклад, в супі або овочевому рагу сухе молоко не тільки додасть молочно-вершкового смаку, а й зробить бульйон більш щільним і насиченим. Теж стосується і приготування тіста.
Ми закохані в ці прості рецепти з сухим молоком і представляємо Вашій увагу ну оооченть простий рецепт бешамель соусу на сухому молоці. Приступимо. Вам знадобляться ...
Інгредієнти для соусу
• 60 г Régilait * сухе молоко
• 35 г вершкового масла
• 35 г борошна
• ½ літра води
• Сіль перець
• Тертий мускатний горіх
Приготування
Вам знадобитися всього 5 хвилин, щоб приготувати найвідоміший соус в світі за цим простим рецептом
Крок 1. Змішайте борошно і сухе молоко.
Крок 2. Розтопити вершкове масло в каструлі, потім відразу додайте суміш борошна і молока. Змішайте віночком, потім можна додати воду.
Крок 3. Продовжуйте готувати і доведіть до кипіння, до загустіння постійно помішуючи соус
Крок 4. Приправте сіллю, перцем і мускатним горіхом.
Цей рецепт - Ваша зброя проти грудок, які можуть вийде в бешамель. Приготований з сухого молока Régilait соус дуже простий і завжди виходить вдало.
Соус бешамель рецепт з сухого молока за 5 хвилин
Поширити
Твітнути
Поширити