5 кращих рецептів тесту на сухому молоці


Ви вже оцінили рецепти тіста з використанням сухого молока? Так, вони гарні! Завжди виходять вдалими (якщо ви використовуєте якісні продукти) Адже сухе молоко вбирає зайву вологу. Через стабільного складу його часто використовують в хлібопіч і в кондитерських, а ми його любимо за простоту рецептів і молочний смак.
 

1. Рецепт дріжджового тіста на сухому молоці на прикладі хліба з шинкою і сиром.


Шинку можна замінити на будь-яку іншу начинку. Дуже смачно з цибулею, але його потрібно попередньо підсмажити. Кріп, зерна льону, насіння в хлібі покращують не тільки смак, але і корисність страви

складові
100 мл молока
70 мл води
2 чайні ложки сухих дріжджів
350 г борошна
15 г сухого молока Régilait
½ чайної ложки сіль
1 яйце
30 г м'якого вершкового масла

Приготування здобного дріжджового тіста на сухому молоці

1. Злегка нагрівайте (не перегрів) молоко і воду. Додайте дріжджі і перемішайте. Залиште на 10 хвилин
2. У мисці для замішування тіста покладіть борошно, сухе молоко, сіль, яйце і молочно дріжджову суміш.
Замісити на низькій швидкості (якщо використовуєте міксер).
Коли суміш буде однорідна, додайте олію невеликими шматочками. Місіть (міксером) на середній швидкості близько 8 хвилин.
3. Накрийте кришкою і дайте тісту піднятися протягом 1 години 30 хвилин.
4. Після закінчення цього часу викладіть тісто на злегка посипану борошном робочу поверхню. Розкладіть його в прямокутник. Ображати нерівні краї. Обрізки ми зможемо використовувати для прикраси
5. Розкладіть нарізані кубиками шинку і сир. Полийте оливковою олією
6. Поверніть тісто в рулон у вигляді ковбаски, з'єднайте кінці, щоб отримати кільце. Помістіть в форму діаметром 21 см або відразу на деко, застелене пергаментом.
7. Надайте обрізки будь-яку форму і прикрасьте ними хліб
8. Залиште, щоб піднятися в тепле місце ще на 1ч30. Бережіть від протягів
9. Розігрійте духовку до 180 ° С. Змастіть хліб невеликою кількістю молока, потім запікайте близько 35/40 хвилин
10. Дайте охолонути перед подачею на стіл

 

2. Тісто для паски з сухим молоком і сиром.


Його можна використовувати, як тісто для кексів, якщо свята чекати ще довго. Родзинкою цього рецепта є сир з складі тесту і те, що цей рецепт для ледачих (або принаймні для дуже зайнятих) Паска виходить соковитим і ніжним, а його рецепт заслуговує на те, щоб бути приготованим частіше, ніж раз на рік, на свято Світлої Великодня

СКЛАДОВІ
опара:
1/4 склянки теплого молока або 1 ст ложка сухого молока Regilait розведеного в теплій воді (1/4 склянки)
2ст. л. борошна (просіяти)
1ч. л. цукру
25 г свіжих дріжджів (пресованих) або можна 10г сухих

ТІСТО для соковитого паски:

250г сиру (жирний і кислий, буде супер)
50г вершкового масла (розм'якшеного)
2 шт. яйця
2 шт. жовтка
2ст. борошна (два рази просіяти)
2 / 3ст. цукру
2/3 год. л. солі
Ванільний цукор або ваніль

Процес приготування приготування паски на сухому молоці ми детально розписували тут, в рецепті паски

 

3. Тісто для млинців з сухим молоком. Ми будемо готувати шоколадні млинці.


Як приготувати тісто на сухому молоці

Отже, приступимо до приготування тіста
15 млинців, приготування тіста 10 хвилин, час для смаження 15 хвилин

Складові:
• 65 г сухого молока Régilait
• 220 г борошна
• 30 г какао-порошку
• 2 яйця
• 30 г цукру
• 1 щіпка солі
• ½ літра води
• Масло для смаження
1. У мисці змішайте борошно, сухе молоко, какао, цукор і яйця. Додавайте воду потроху, змішуючи віночком.
2. Розігрійте сковороду змащену маслом для смаження
3. Подавайте до столу гарячими. Особливо добре з шоколадно-горіховими соусами


 

4. Швидкий пиріг: рецепт тіста з суміші борошна сухим молоком.


Тісто для пірога на сухому молоці рецепт

Рецепт цей ми вже публікували в нашому кулінарному розділі, але він гідний того, щоб ми згадали про нього в добірці ТОП5. Цей пиріг обов'язково сподобатися Вашому чоловікові за смак, а Вам за простоту і швидкість приготування.

Як приготувати тісто для пирога з капусти за 10 хвилин з простих інгредієнтів читайте тут

 

5. Простий рецепт приготування кексів на сухому молоці.

 


На відміну від здобного тіста, кекси готуються на багато простіше, а запах свіжої випічки додає затишку в кожну оселю. Що кекси перетворилися в капкейкі збільште в два рази кількість цукру і використовуйте маленькі формочки для капкейков.

Час активного приготування 10 хвилин
Загальний час приготування 25 хвилин
Кількість порцій - 6-8

складові

100 г борошна
30 г сухого молока Regilait
30 г вівсяних пластівців
1 чайна ложка розпушувача
1 яйце
70 г цукру
3 столові ложки олії
150 г холодного сиру
100 г свіжої або замороженої чорниці
Для обсипання: вівсяні пластівці і цукор

Покроковий рецепт кексів на сухому молоці для кексів

1. У контейнері змішайте борошно, сухе молоко, дріжджі і вівсяні пластівці.
2. В іншому контейнері (це важливо) збийте яйце з цукром. Додайте ванільний екстракт / ванільний саха і масло. Добре перемішайте. Додайте сир і ще раз ретельно перемішайте.
3. Швидко додайте рідку суміш до сухої суміші, слідом чорницю.
4. Розігріти духовку до 180 ° C
5. Розділіть тісто на форми для кексів або лотки, заповніть на 2/3 їх висоти. 6. Злегка посипати цукром і декількома вівсяними пластівцями.
6. Поставити в духовку приблизно на 25 хвилин.

Подавайте остиглими з чашкою кави Pelican Rouge

Смачного!

***

Купити сухе молоко Regilait в Україні можна тут